Training & coaching

Hoe groter het belang van ICT is, hoe meer impact de inrichting ervan heeft op de organisatie, bedrijfsprocessen en de producten en diensten van een organisatie. Hiermee groeit dus ook het belang van de inzet van een architect (of een team van architecten) binnen uw organisatie. Een architect, met gedegen architectuurexpertise, geeft immers inzicht in de complexiteit en samenhang van een organisatie i.c.m. ICT én geeft richting aan toekomstige ontwikkelingen.

Gedegen architectuurexpertise

Architectuurexpertise is echter veel meer is dan het verkrijgen van een TOGAF certificering. Hoe werk je als architect nu in de praktijk? Wat zijn de do’s en don’ts? Wat zijn de juiste vragen? Welke compromissen zijn logisch? Vragen en dilemma’s waarvoor in de meeste architectuurtrainingen die gericht zijn op het halen van een certificering geen of weinig tijd voor is. ICT-Partners biedt daarom praktijkgerichte trainings- en coachingsmogelijkheden.

Training ‘Werken onder Architectuur’

In de training ‘Werken onder Architectuur’ geven onze ervaren architecten middels praktijkvoorbeelden de theoretische benadering van TOGAF handen en voeten. Deze training is een aanrader voor zowel reeds TOGAF-gecertificeerden als degenen die nog geen TOGAF-certificering bezitten.

Coaching

Ook bieden wij de mogelijkheid om architecten binnen hun eigen werkomgeving te coachen middels peer-reviews en intervisie- en coachinggesprekken. Iedere coachingssessie staat in het teken van concrete handvatten om toe te passen in de dagelijkse praktijk, waardoor zowel de persoonlijke effectiviteit als de organisatiesensitiviteit toeneemt.

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.