Balans, duurzaamheid en efficiëncy

ICT-Partners staat in voor duurzaamheid. Niet alleen in de vorm van energiebesparing, milieuvriendelijkheid en kostenbesparing, maar ook in het centraal stellen van het individu, die zijn bijdrage kan leveren aan onze leefbare wereld.
 
Samen kunnen wij, jong en oud, bijdragen aan een beter leefbaar klimaat door beter met elkaar om te gaan, elkaar te waarderen en iets voor elkaar over te hebben. En hoe kun je dit beter doen dan elkaar iets te geven in plaats van alleen maar te nemen. Met elkaar plezier hebben, betekent zorgen voor elkaar, zorgen voor anderen en gepast omgaan met elkaars belangen en zorgen voor lange termijn relaties waarin iedereen tevreden is.
 
ICT-Partners hecht veel waarde aan dit ethisch kompas. Dit is niet alleen te herleiden uit de wijze waarop wij onze diensten verlenen, maar ook in de wijze waarop wij ons sociaal maatschappelijk opstellen ten behoeve van een goede toekomst voor kinderen en hulpbehoevenden.
 

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.