Citrix benoemt Eltjo van Gulik en Ryan Ververs-Bijkerk (beiden ICT-Partners) als Citrix Technology Advocates !

Trots kunnen wij vertellen dat twee van onze collega’s, Eltjo van Gulik en Ryan Ververs-Bijkerk, door Citrix benoemd zijn als Citrix Technology Advocates (=CTA).

 

v.l.n.r. Eltjo van Gulik, Robert Maijen en Ryan Ververs-Bijkerk

 

Citrix erkent hiermee de kennis van Citrix producten en het delen van deze kennis binnen de Citrix en end-user computing (EUC) community. Jaarlijks selecteert Citrix hiervoor een aantal experts waarvan de bijdrage hoogstaand en uitzonderlijk is.

(https://www.citrix.com/blogs/2019/03/05/announcing-the-new-2019-citrix-technology-advocate-awardees/)

Eltjo en Ryan leveren een fenomenale bijdrage aan de community vanuit hun rol binnen ICT-Partners. Als Senior Consultants EUC zijn ze dagelijks ingezet in opdrachten waarin zij meer dan toegevoegde waarde leveren bij klanten. Ook spreken zij op (inter)nationale congressen om zowel klanten, experts, collega’s en geïnteresseerden te helpen met oplossingen rondom vererlei producten, met name performance. Hierin worden de best practices, do’s & don’ts en ervaringen uit het internationale ICT-speelveld gedeeld.

Als kennispartij is ICT-Partners de grondlegger van het community platform ICT-Research (https://www.ict-r.com) waarin naast medewerkers van ICT-Partners ook andere community leden kennis delen; met name rondom performance van virtuele desktop infrastructuren. De opgedane kennis wordt hierin gedeeld en deze kennis wordt door dezelfde community maar ook door vendoren (Citrix, LoginVSI, Nutanix) gebruikt ter referentie.

We zijn dan ook erg trots op deze prestatie: maak dus gebruik van de kennis van Eltjo en Ryan. Neem gerust eens contact met ons op om te sparren over oplossingen binnen end-user computing en performance.

 

www.ict-r.com

De ICT-R-community analyseert verschillende end-user computing scenario’s waarbij de focus ligt op prestatie. Met de content op ICT-R.com zorgt de community ervoor dat IT-medewerkers op een gestructureerde manier aan de slag kunnen gaan met veranderingen. Deze aanpak geeft het management de mogelijkheid om vanuit een collectief tot een besluit te komen, met argumenten te overtuigen, verantwoording af te leggen, expliciet aannames te maken, kwaliteit en efficiency te waarborgen en intuïtie van zichzelf en vakinhoudelijke medewerkers ervaring op te laten doen. Je kan door het raadplegen of inzichtelijk maken van de juiste informatie op voorhand je kans op het maximale resultaat vergroten en het daardoor naar je hand zetten. Organisaties die dit spel beheersen zijn meer in controle, voorspelbaarder en uiteindelijk succesvoller.

 

www.ict-partners.nl

Voor jou als IT-manager zal ICT-Partners de meestal diepgaande technische onderzoeken vertalen naar het managementniveau en daarmee jullie op de hoogte brengen van de impact van veelal dagelijkse veranderingen binnen het IT-landschap. Je kunt als IT-manager hier dan ook gebruik van maken om sturing te geven aan je organisatie en de informatie gebruiken om beslissingen te maken en deze te onderbouwen met betrouwbare data. Blijf dus ICT-Partners volgen en maak gebruik van onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates vanuit ICT-R.

 

Over de auteur

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.

Deel dit artikel

Add comment