ICT-Partners neemt Managed Services activiteiten Inforit over!

APELDOORN – ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudintegratietrajecten, neemt per direct de managed services diensten van Inforit, IT-dienstverlener en kennispartner voor de logistieke sector, over.

Er zijn meerdere redenen waarom ICT-Partners de managed services diensten van Inforit overneemt. Een belangrijke reden is dat ICT-Partners hiermee haar Managed Services diensten verder kan uitbouwen in de sector transport & logistiek. Een andere reden is de potentie van een langdurige samenwerking met Inforit om vanuit een multi-cloudplatform nieuwe diensten te introduceren in deze markt. Strategisch gezien krijgt ICT-Partners met deze overname ook een footprint in het zuiden van Nederland, waarmee een landelijke dekking een feit is.

Bert Duiverman, Algemeen directeur a.i. bij Inforit: “Wij zien ICT-Partners als een innovatie partij die onze dienstverlening met hoogwaardige kwaliteit en oog voor onze klanten kan voortzetten. Tevens biedt het Inforit de mogelijkheid om meer focus te hebben op onze core activiteiten: het ontzorgen van het logistieke proces van onze klanten middels logistieke software (Transfusion, LSPfusion, CDWfusion, DCfusion, PlanIT), waarbij advies en implementatie op maat geleverd wordt”.

Additionele dienstverlening - multi-cloudplatform

ICT-Partners zet de dienstverlening rondom de managed services aan de klanten van Inforit voort én gaat tevens met Inforit een samenwerking aan om haar specialistische software voor de sector Transport & Logistiek te laten landen op het multi-cloudplatform van ICT-Partners.

“ICT-Partners streeft naar maximale ontzorging van organisaties. Het aanbieden van een zo compleet mogelijk dienstenpallet vanuit een samenwerking met Inforit gebaseerd op een multi-cloudgedachte maakt het voor ons mogelijk om een volgende fase in te gaan van ontzorging”, aldus Pascal Verberkt, Algemeen directeur van ICT-Partners. “Organisaties kunnen bij ons terecht voor housing, hosting en diverse werkplek- en datacenterfunctionaliteiten, waaronder Back-up-as-a-Service, Uitwijk-as-a-Service, Disaster recovery-as-a-Service, Werkplek-as-a-Service en meer.”

Over ICT-Partners

ICT-Partners helpt organisaties met meer dan 100 experts succesvol te zijn met ICT. Wij ontwerpen, Implementeren, optimaliseren en beheren ICT-infrastructuren met de nieuwste technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing. Alles draait om vernieuwing en verbetering van uw ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van uw beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit. It’s all connected.

Over Inforit

Sinds 1995 heeft INFORIT zich ontwikkeld tot een veelzijdige IT-dienstverlener en kennispartner voor een diversiteit aan klanten. Met ruim 25 gemotiveerde medewerkers is Inforit onder meer een logistiek expertise centrum, waarbij EDI Consulting en eigen applicaties als TransFusion en CDWFusion geboden worden. 

Voor meer informatie over de inhoud van dit bericht kunt u contact opnemen met:

ICT-Partners

P. Verberkt, Algemeen Directeur

Prins Willem-Alexanderlaan 210

7311 SZ Apeldoorn

T 055 528 22 22

E p.verberkt@ict-partners.nl

 

Inforit

B. Duiverman, Directeur a.i.

Aengelbertlaan 20

5342 LA Oss

T 088 676 70 00

E BDuiverman@inforit.nl

 

Over de auteur

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 80 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.

Deel dit artikel

Add comment