ICT-Partners sluit strategische samenwerking met Decom

Decom en ICT-Partners gaan strategische samenwerking aan

 

Beek/Apeldoorn, 7 november 2019

 

ICT-Partners uit Apeldoorn en telecomspecialist Decom te Beek slaan de handen ineen. De partijen gaan elkaars diensten aanbieden en ondersteunen. Op deze manier bieden beide organisaties hun relaties één aanspreekpunt voor de gehele ICT en telecom-omgeving.

De technische mogelijkheden en de complexiteit rondom Telecom en ICT neemt alleen maar toe. Voor Decom en ICT-Partners daarom een logische stap om intensief te gaan samenwerken en op deze manier klanten optimaal van dienst te zijn.

 

Fundament voor samenwerking

Pascal Verberkt, directeur ICT-Partners: “De intentie tot samenwerken is vrij spontaan ontstaan. De achtergrond ligt in het feit dat onze beide bedrijven onlangs zich als hoofdsponsor hebben verbonden aan een regionale voetbalclub en wij als eigenaren in hetzelfde dorp wonen”. Kuul Gorseling, directeur Decom vult aan: “Als personen kunnen we goed met elkaar omgaan en vullen elkaar aan. Daarmee was het fundament voor samenwerking snel gelegd.” 

 

Technieken integreren

Telecom en ICT zijn al geruime tijd geen op zichzelf staande domeinen meer. Telecom is meer en meer een specialisme binnen ICT. Verberkt: “Decom en ICT-Partners zien een versnelling aankomen nu dat Microsoft met Teams grote stappen zet binnen het communicatiespectrum. Voor de klant en dus de gebruiker is er nog nauwelijks onderscheid tussen telecom en ICT. Als ICT-Partners moet je ook anticiperen op deze ontwikkelingen. Met een betrouwbare telecom partner geven ook wij onze klanten die mogelijkheden.”

 

Samenvloeien telecom en ICT

Gorseling: “Binnen telecom is het koppelen van vast met mobiel nu nog een belangrijke ontwikkeling. Parallel daaraan zien wij rondom de werkplek een versnelling in het samenvloeien met de ICT omgeving. Daarop anticiperen we dus.”

Het is volgens beiden voor de gebruiker en beheerder niet altijd meer direct duidelijk wat de mogelijkheden zijn of waardoor zich een probleem voordoet. Zeker in het geval bij gebruik van mobiele apparatuur zoals smartphone, tablet of laptop in combinatie met plaats-onafhankelijk werken. Met de samenwerking ondervangen ICT-Partners en Decom dit voor hun relaties.  

 

 

Voor meer informatie:

Remco Doeve                                                  Pascal Verberkt

remco@decom.nl                                             p.verberkt@ict-partners.nl

0316 282 557                                                   055 528 2222

 

Over ICT-Partners

ICT-Partners helpt organisaties met meer dan 100 experts succesvol te zijn met ICT. Wij maken complexe werkplek- en datacenterinfrastructuren eenvoudig, beheersbaar, veilig én toekomstbestendig mede door een optimale integratie van cloudoplossingen. Tevens creëert ICT-Partners duurzame en efficiënte ICT-infrastructuren, die het werken en daarmee het leven van medewerkers leuker en succesvoller maken.

www.ict-partners.nl

 

Decom in vogelvlucht

Decom is specialist op gebied van Telecom, ICT en Security. Het team bestaat uit unieke, enthousiaste en gedreven mensen. Ieder op eigen vakgebied gekwalificeerd en gecertificeerd. Relaties vertrouwen op onze vakbekwaamheid, waarbij niet de techniek maar de meerwaarde voor de klant centraal staat. Decom is groot genoeg om topservice te leveren en klein genoeg om snel en flexibel te schakelen. Decom heeft vestigingen in Didam, Beek, Arnhem en Nijmegen.

www.decom.nl

 

Toelichting foto

Van links naar rechts:

Alex Meijrink                 : Teamleider Engineers (Decom)

Remco Doeve              : Operationeel directeur (Decom)

Stefan Pollmann           : Business Development manager (Decom)

Richard Binkhorst         : Consultant (ICT-Partners)

Pascal Verberkt            : CEO (ICT-Partners)

Sharon Gorseling          : Projectmanager Decom)

Kuul Gorseling              : Algemeen directeur (Decom)

De betrokken teamleden bij opzetten samenwerking

 

 

Over de auteur

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.

Deel dit artikel

Add comment