Innovatie en ICT Partners gaan hand in hand

Apeldoorn, 7 juli 2020

Liquidware heeft ICT Partners als partner omarmt voor Adaptive Workspace Management-oplossingen. ICT Partners had al veel ervaring met Liquidware en natuurlijk met End-User-Experience, maar maakt nu ook zelf de stap om pro actief de oplossingen van Liquidware aan te dragen bij haar klanten.

Innovatieve oplossing gebaseerd op end-user experience

‘Liquidware is al jarenlang een vast onderdeel in trajecten bij klanten waar het draait om End-User Experience. Het geeft klanten eenvoudig inzicht in de End-to-End User Experience en maakt knelpunten eenvoudig inzichtelijk. Het past daarmee perfect in onze referentie architectuur’ aldus Harry Beekman, verantwoordelijk binnen ICT Partners voor Projecten en Consultancy. Ook Donny van der Linde, Consultant bij ICT Partners ziet vele voordelen: ‘Liquidware onderscheidt zich t.o.v. andere producten in eenvoud in gebruik en biedt daarnaast een breed palet aan geavanceerde functionaliteiten.’ aldus Donny.

“ICT-Partners is een van de wel gerespecteerd ICT dienstverleners, waar innovatie hoog in het vaandel staat. Met de focus op het adviseren van haar klanten bij het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van de IT-omgevingen met de nieuwste technologieën, zal toevoeging van Liquidware's Adaptive Workspace Management-oplossingen aan hun portfolio helpen bij het verbeteren van de moderne werkplek implementaties, zoals Microsoft Windows Virtual Desktop ( WVD) ”, aldus Morteza Esteki, VP EMEA bij Liquidware. "Omdat ook steeds meer organisaties een Work From Home-strategie nodig hebben en werken op afstand mogelijk willen maken, biedt Liquidware oplossingen om in alle facetten van beheer de ultieme gebruikerservaring te garanderen."

Over Liquidware

Liquidware is leverancier van oplossingen voor adaptief workspace management oplossingen die gebruikt worden door enterprise bedrijven over de hele wereld. Opgericht in 2009 door technologieveteranen, is Liquidware een pionier in de ontwikkeling van desktop virtualisatieoplossingen die een aanvulling vormen op toonaangevende platforms zoals Citrix® Virtual Desktops and Apps (voorheen XenApp / XenDesktop) VMware® Horizon, Amazon® WorkSpaces, fysiek en Microsoft® WVD, en RDSH-desktops en door de cloud gehoste desktops op Amazon, Google en Azure.

Liquidware is de enige leverancier van adaptieve workspace management oplossingen die platformonafhankelijk is om elke Windows-desktop te ondersteunen die op elk desktopplatform werkt, inclusief fysieke, virtuele of cloud-infrastructuren. Liquidware-producten zijn verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van partners.

Adaptive Workspace Management

Liquidware Adaptive Workspace Management bestaat uit een drietal producten, te weten ProfileUnity, FlexApp en  Stratusphere UX.

ProfileUnity biedt alle exclusieve en innovatieve Environment Management functies die fysieke, virtuele en cloud-desktopomgevingen ondersteunen. Vergelijkbaar met Ivanti Workspace Control of Citrix Workspace Environment Management en kent daarin geen beperkingen. Met daarbij aanvullende geavanceerde functies zoals Privilege Elevation en Application Right Management, Application masking, ondersteuning voor moderne object-based cloud storage services waaronder Microsoft Azure Blob, Google Cloud en Amazon S3 om gebruikersprofielen en uw beleidsinstellingen op te slaan en vereenvoudig van Windows migratietrajecten.

FlexApp is een application layering oplossing welke een geïntegreerd onderdeel is van ProfileUnity. Applicaties kunnen worden geïnstalleerd zoals zij ook normaal geïnstalleerd worden. Alle instellingen worden dan gevirtualiseerd door Application Layering technologie. Bij het updaten van de applicatie kan de applicatie op dezelfde wijze geüpdatet worden als de applicatie normaal geïnstalleerd was zonder dat er een compleet nieuw package gemaakt behoeft te worden.  Door gebruik van FlexApp zijn er minder applicaties benodigd welke mee hoeven te worden genomen tijdens het deployment proces. Het is Cross platform wat inhoudt dat de applicaties gebruikt kunnen worden op verschillende besturingssystemen.

Stratusphere UX biedt uitgebreide mogelijkheden voor de monitoring en diagnose van de User Experience (UX). Validatie van desktopprestaties en diagnostische oplossing voor virtuele desktops voor organisaties die zowel virtueel als gemengde platformen ondersteunen. Het is een echte end-to-end monitoring tool welke direct inzicht biedt.

 

Over ICT Partners

ICT Partners is inmiddels samen met Camarate ICT in Nederland uitgegroeid tot een innovatieve dienstverlener met de focus op vernieuwing, optimalisatie en de realisatie van (cloud) werkplek- en datacenter infrastructuren gebaseerd op de allerlaatst technologieën. Met meer dan 150 experts verdeeld over 4 vestigingen in Nederland verzorgt zij een landelijke dekking, waarbij partnerschap het meest waardevolle gedachtengoed is naast de professionaliteit die het bedrijf biedt.

ICT Partners biedt advies, begeleiding en realisatie van (sourcing) strategieën, architectuur, ICT-roadmapping, implementatie en veranderingen inclusief beheer. Het betreft Projecten en Consultancy, Sourcing en Managed Services.

Wilt u meer weten welke meerwaarde wij als ICT-kennispartner kunnen bieden, bezoek dan onze website: www.ict-partners.nl en www.camarateict.nl  of kom langs bij een van onze vier vestigingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harry Beekman via h.beekman@ict-partners.nl en Donny van der Linde via d.v.d.linde@ict-partners.nl

 

 

Over de auteur

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.

Deel dit artikel

Add comment


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.