Blogs

ICT Partners wint aanbesteding Gemeente Noordoostpolder

Eelke de Vries, gemeentesecretaris (links op foto) en Kees Koomen, CEO ICT Partners en Camarate ICT (rechts op foto)

Apeldoorn, 13 juli 2020

De door ICT Partners gewonnen Europese aanbesteding betreft het bouwen van een datacenter en het inrichten van een nieuwe werkplek voor alle medewerkers van de gemeente Noordoostpolder. Over de 350 gebruikers zullen in de nieuwe situatie kunnen genieten van een schaalbare en flexibele oplossing die veilig en robuust is. Tevens kiest de Gemeente Noordoostpolder voor een strategische ICT-partner voor 5 jaren.

Innovatie en ICT Partners gaan hand in hand

Apeldoorn, 7 juli 2020

Liquidware heeft ICT Partners als partner omarmt voor Adaptive Workspace Management-oplossingen. ICT Partners had al veel ervaring met Liquidware en natuurlijk met End-User-Experience, maar maakt nu ook zelf de stap om pro actief de oplossingen van Liquidware aan te dragen bij haar klanten.

Innovatieve oplossing gebaseerd op end-user experience

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus!

Het belang van designs

Vrijheid in managementdiensten

Welkom. Leuk dat u op het punt staat onze nieuwsbrief van mei 2020 te lezen. We willen u op deze wijze kennis laten maken met de mogelijkheden van onze diensten van Managed Services. Wij bieden de mogelijkheid voor het leveren, beheren en onderhouden van uw ICT omgeving. Totale ontzorging voor een vast bedrag per maand zodat u bezig kunt zijn met het optimaliseren en verbeteren van uw eigen bedrijfsprocessen.

......lees meer over ICT Partners

VDA release 2003 Citrix biedt geen ondersteuning voor Public Clouds zoals Microsoft Azure, Amazon AWS en het Google Cloudplatform.

VDA release 2003 Citrix biedt geen ondersteuning voor Public Clouds zoals Microsoft Azure, Amazon AWS en het Google Cloudplatform.

 

Bel de ICT-Hulplijn: thuiswerken, hoe dan?

Het coronavirus roept qua facilitering de nodige vragen op

Het valt niet meer te ontkennen. We zijn iedere dag bezig met de impact van het coronavirus. Velen van ons nemen preventieve maatregelen om de verspreiding enigszins in te dammen. Het advies is zoveel mogelijk thuis werken, echter niet iedereen bezit de faciliteiten om thuis te werken of weet niet hoe dit te organiseren.

ICT-hulplijn

Your Move en het Next Gen Edge OS for cloud workspaces

Afgelopen week hebben mijn collega en partner in crime Ryan de mogelijkheid gehad om op het tweede Igel Disrupt Event in Munchen te presenteren. Omdat vluchten naar Munchen behoorlijk aan de prijs waren hadden we besloten om met de auto naar Munchen te rijden, een echte ouderwetse roadtrip dus!

 

Unieke samenwerking binnen ICT-branche creëert nieuwe topspeler

Apeldoorn – ICT Partners en Camarate ICT gaan hun krachten bundelen. Ondernemingen en instellingen hebben steeds meer behoefte aan één ICT-kennispartner dicht bij hen in de buurt. Dat concluderen de ondernemers Rudi van Luttikhuizen en Pascal Verberkt, oprichters van ICT Partners. Al ruim 19 jaar ondersteunen zij inmiddels vanuit drie lokale vestigingen diverse internationale ondernemers, grote nationale bedrijven en top 500 klanten. “Wij zien een duidelijke groei in de vraag naar lokale totaalondersteuning voor verschillende ICT-vraagstukken.

Citrix ontdekt kwetsbaarheid in hun Netscaler!

Het is gelukkig al weer even geleden sinds de vorige keer, maar Citrix heeft gisteravond gewaarschuwd voor een nieuw ontdekte kwetsbaarheid in hun Netscaler ADC en Citrix Gateway product families. Deze nieuwe kwetsbaarheid komt voor in alle versies van de producten, van versie 10.5 tot aan de nieuwste versie 13 voor zowel de virtuele VPX varianten als de MPX en SDX hardware modellen van de desbetreffende producten.

Citrix Virtual Apps & Desktops 1912: Nu is het moment om over te stappen!

Citrix Virtual Apps & Desktops 1912: Nu is het moment om over te stappen!

1912; het jaar dat de Titanic zonk na een botsing met een ijsberg, het jaar dat de vijfde Olympische Spelen werden gehouden in Stockholm, en het jaar dat wiskundige en informaticus Alan Turing werd geboren.

Rekenkundig gezien is 1912 niet zo'n interessant getal. Het is even getal dus het kan geen priem getal zijn, en kan ontbonden worden in priem factoren als 2 tot de macht 3 x 239.

Pages

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.