Blogs

.NEXT 2019 Kopenhagen live updates

 

De 4e .NEXT Europe conferentie vindt op dit moment plaats in Kopenhagen. Als Master partner van Nutanix is ICT-Partners uiteraard van de partij. Met een 13-koppige delegatie met ondermeer 5 klanten wordt de conferentie bijgewoond.
Tijdens de openings keynote werd al snel duidelijk dat Nutanix niet stopt met disruptieve ontwikkelingen. Integendeel zelfs, af en toe lijkt het erop dat het gaspedaal nog eens dieper wordt ingetrapt.

Hoe helpt Ivanti bij het belang van jouw organisatie?

Tijdens de Ivanti Unplugged in Utrecht worden de laatste productontwikkelingen, workshops, industriële inzichten en vooral Unified IT aan de bezoeker gepresenteerd. Dat ontwikkelingen binnen de ICT ontzettend snel gaan weet ook technisch consultant Donny van der Linde. Als technisch consultant bij ICT-Partners werkt hij met de producten van Ivanti. Om nieuwe ontwikkelingen en trends bij te kunnen houden zijn events zoals Ivanti Unplugged een belangrijk onderdeel van zijn functie.

Hoe houd ik mijn applicatie portable tussen verschillende clouds en hoe houd ik de kosten inzichtelijk? Calm en Beam in een Multi Cloud omgeving (Nutanix)!

Waar een paar jaar geleden bedrijven nog weinig tot geen gebruik ervan maakten, zie je nu vaak dat bedrijven niet één, maar meerdere publieke clouds gebruiken. Deze clouds worden gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties tot het daadwerkelijk hosten van bedrijfskritische applicaties.

Power BI en ICT-Partners!

 

Cognitieve service algoritmes zijn een selfservice dienst en geven de mogelijkheid om in de voorbereiding data te verfijnen!

Power BI gebruikersdag - ICT-Power your business

keywords: machine learning, artificial intelligence, power bi, ml, ai, business, azure ml, cognitive services, python, r

The modern desktop: Is uw organisatie klaar om over te gaan naar Office 365 en Windows 10?

Is uw organisatie klaar om over te gaan naar Office 365 en Windows 10? Geen verkeerde vraag als je kijkt naar de voorbereidingen die organisaties moeten treffen voordat ze überhaupt kunnen beginnen aan een migratie naar de cloud. Veel organisaties hebben hun huidige omgeving volledig 'on-premise' draaien. Een stap naar de 'modern desktop', met moderne apparaten in Intune en Azure AD is dan ook geen kleine stap.

Nieuwe release van System Center Configuration Manager

Het is nog maar even geleden, op 27 November 2018 bracht Microsoft versie 1810 uit van System Center Configuration manager (ConfigMgr). Exact 4 maanden later, op 27 Maart 2019 is de productie versie 1902 uitgekomen.

In deze blogpost zal ik de belangrijkste nieuwe functies uitlichten tussen ConfigMgr versie 1902 en 1810.

Citrix benoemt Eltjo van Gulik en Ryan Ververs-Bijkerk (beiden ICT-Partners) als Citrix Technology Advocates !

Trots kunnen wij vertellen dat twee van onze collega’s, Eltjo van Gulik en Ryan Ververs-Bijkerk, door Citrix benoemd zijn als Citrix Technology Advocates (=CTA).

 

v.l.n.r. Eltjo van Gulik, Robert Maijen en Ryan Ververs-Bijkerk

 

End User Computing domein: onafhankelijke kwantitatieve onderzoeksresultaten geven de IT-manager de beste keus!

ICT-oplossingen, beslissingen en de eindgebruiker

keywords: euc, end-user computing, eindgebruiker, beslistheorie

Updaten van specifieke applicaties? Eenvoudiger door ConfigMgr en System Center updates Publishing. Mits juist geconfigureerd!

Veel bedrijven lopen tegen het zelfde probleem aan; Microsoft System Center Configuration manager (ConfigMgr) is in gebruik. Het up2date houden van applicaties blijft echter een probleem, voornamelijk op machines waarop gebruikers zelf software kunnen installeren. In dit blog, geschreven voor techneuten, geef ik mijn visie en methode weer waarop dit probleem opgelost kan worden.

Jij komt de volgende keer toch ook op E2EVC?

Ik ben in ieder geval enthousiast geworden van mijn  E2EVC bezoek in Athene! De 40ste editie van de E2EVC: Mijn naam: Eltjo van Gulik, Consultant bij ICT-Partners! Samen met Ryan Ververs-Bijkerk, tevens Consultant bij ICT-Partners hebben we genoten van veel expertkennis, gedeeld door experts: Experts to Experts Virtualization Conference!

Pages

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl