Citrix

Citrix-oplossingen zorgen voor een drastische vereenvoudiging van ICT-toepassingen. Zij maken het mogelijk om desktops en applicaties virtueel te beheren, op elke locatie via elk apparaat. Mobiele werkplekken maken uw organisatie wendbaarder en verhogen de productiviteit van uw werknemers.  

Een veilige, virtuele werkplek

Vaak is een ICT-omgeving een verzameling van verschillende systemen die niet altijd goed samenwerken. Een groot deel van de tijd gaat dan ook naar het onderhouden van deze systemen. Met de Citrix-oplossingen bespaart u kosten en creëert u vrijheid voor uw werknemers. Netwerk- en cloudinfrastructuren zorgen voor nieuwe manieren om beter te kunnen werken. Vanuit huis, onderweg of zelfs vanuit het buitenland. Samenwerken vanaf elke locatie wordt hiermee realiteit. Citrix helpt u niet alleen te profiteren van een soepel lopende virtuele werkplek, maar zorgt ook dat uw informatie goed beveiligd is. 

Mobiele productiviteit met XenMobile

XenMobile is een populaire oplossing van Citrix. Met XenMobile kunnen mobiele apparaten worden voorzien van de nodige applicaties om ook op afstand hetzelfde werk als op kantoor te verrichten, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Met een enkele touch krijgen mobiele gebruikers toegang tot alle benodigde informatie. Inclusief geïntegreerde e-mails, browsers, data en andere ondersteunende apps. 

Waarom Citrix?

Op het gebied van Mobile Workspace en desktopvirtualisatie is Citrix marktleider. Deze erkenning heeft Citrix te danken aan het uitgebreide aanbod van technologieën en de strategische toekomstvisie. 

Gebruiker staat centraal - Citrix zorgt op elk apparaat voor een geoptimaliseerde ervaring voor iedere gebruiker.

Creëert vrijheid -  met de mobiele oplossingen van Citrix krijgen werknemers meer vrijheid om te werken wanneer ze willen en waar ze willen. 

Verstuurt bestanden veilig - Citrix doet er alles aan om veiligheid te waarborgen. Bedrijfsdata wordt vertrouwelijk en veilig beheerd.  

Schaalt naar uw behoefte - creëer een datacenter naar de grootte van uw organisatie en zorg zo voor optimale prestaties. 

ICT-Partners & Citrix

Bij ICT-Partners profiteert u van specialistische kennis over de Citrix-oplossingen. Wij zijn gecertificeerd Platinum Advisor Partner en erkend Mobility and Networking en Citrix Virtualization Specialist!

   

Proof of Concept Citrix XenMobile

Maak nu vrijblijvend kennis met Citrix XenMobile. Dankzij onze Proof of Concept Citrix XenMobile kunt u snel en eenvoudig in uw eigen omgeving testen welke voordelen XenMobile uw organisatie biedt.

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.