Mijn beheer

Uw zorgeloze beheer. Flexibel, voordelig en transparant. Beheer dat volledig aansluit op uw eisen en wensen, geheel of gedeeltelijk geregisseerd door ICT-Partners.
De meeste MKB-bedrijven hebben hun cyber security aardig op orde. U ook! Toch? Maar hackers zitten niet stil. Ze zoeken steeds nieuwe manieren om digitaal ongevraagd bij u binnen te komen. En een menselijke fout is onbedoeld zo gemaakt. Daarom biedt ICT-Partners meerdere cyberoplossingen voor MKB-ondernemers.

Medewerkers werken op kantoor, thuis en onderweg. Hiervoor moet de ICT goed en veilig zijn ingeregeld. Werken waar je wilt betekent ook dat de verbinding moet zijn afgestemd op de werkplek. Alleen dan weet je zeker dat je medewerker efficiënt, zorgeloos en veilig kan werken.

Eén loket

Ziekteverzuim of vakanties zorgen soms voor bezettingsproblemen op de ICT-afdeling. Flexibele inzet biedt dan in dit geval een uitkomst, maar bijvoorbeeld ook als u korte tijd specialistische kennis mist. Op basis van detachering leveren wij een ervaren en gekwalificeerde ICT’er, die u tijdelijk uit de brand helpt. U heeft daarbij de keuze uit on-site ondersteuning (detachering) of ondersteuning via beheer op afstand.

Beschikbare experts

Ook voor ondernemers die zelden specialistische kennis nodig hebben, bieden wij een geschikte oplossing.
ICT-Partners biedt u de mogelijkheid om specifieke kennis te reserveren, middels een strippenkaartmodel. 
Deze vorm biedt u flexibiliteit en zekerheid op het moment dat u het nodig heeft.
 
Aanbod
 
Heeft u te weinig specialistische kennis in huis om deskundig beheer en onderhoud op bijvoorbeeld uw mailserver uit te voeren? 
Met productsupport van ICT-Partners houdt u zelf de regie over uw ICT en besteedt u enkel die componenten uit waar uw eigen ICT-afdeling te weinig kennis of capaciteit voor heeft.
Ook bedrijven die zich volledig willen focussen op hun eigen kernactiviteiten zijn bij ICT-Partners aan het juiste adres. Wij nemen graag uw totale ICT-beheer uit handen, afgestemd op uw wensen en budget. U bepaalt welke functionaliteiten u wenst te gebruiken, wij zorgen voor het beheer, inclusief goede afspraken. Geen langdurige contracten, maar contracten die opzegbaar zijn waarmee u maximale vrijheid ontvangt. Dankzij deze oplossing van ICT-Partners beschikt u tegen een verantwoorde investering over een hoog beschikbare ICT-infrastructuur.
 

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.