Mijn datacenter

Uw datacenter. Duurzaam, efficiënt en schaalbaar. Verenig al uw wensen in een hoog beschikbaar en toekomstgericht datacenter (on-premise, in de cloud of hybride), ingericht op basis van proven technology.

Het datacenter is letterlijk de motor van uw organisatie, oftewel het fundament van uw ICT-omgeving. Systemen, waarvan uw organisatie flink afhankelijk is, zoals e-mailservers, systemen voor dataopslag en (bedrijfskritische) applicaties worden vanuit het datacenter gefaciliteerd. Om productiviteits- en omzetverlies te voorkomen is maximale uptime van uw ICT noodzakelijk.

Een kostenefficiënte, duurzame ICT-infrastructuur
 
Veel kleine en grote organisatie passen virtualisatie toe om kosten te verlagen. Door servervirtualisatie in te zetten, waarbij fysieke servers als virtuele machines geplaatst worden op één host, kunt u bijvoorbeeld het aantal servers in uw datacenter verlagen en kunt u de hardware efficiënter benutten. Hierdoor nemen de beheer- en onderhoudskosten sterk af en verbruikt u bovendien minder energie.
 
Vereenvoudigd datacenterbeheer
 
Veel ICT-afdelingen staan momenteel onder druk. Krappe budgetten dwingen ook u waarschijnlijk meer te doen met minder, terwijl de afhankelijkheid van ICT binnen uw business groter wordt. Om de operationele uitgaven te verlagen, kunt u overwegen om geheel of gedeeltelijk over te stappen op cloud oplossingen.
 
Eenvoudig communiceren en efficiënt samenwerken
 
De ontwikkelingen binnen de informatie- en communicatietechnologie zorgen de laatste jaren voor flinke cultuurveranderingen. Door nieuwe vormen van communicatie (internet, social media) zijn tijd en plaats opeens rekbare begrippen geworden, communiceren kan altijd én overal. Kortom: de 24-uurs economie is een feit.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.