Mijn werkplek

Uw ideale werkplek. Eigentijds en toekomstvast. Een werkplek die past bij de wensen van uw eindgebruikers, ingericht met oplossingen die inspelen op productiviteitsverhoging, beheerefficiëntie en kostenbesparing.

Onder druk van Het Nieuwe Werken en Bring Your Own en Choose Your Own Device is de werkplek de laatste jaren sterk veranderd. Eindgebruikers verlangen steeds meer naar een flexibele werkplek, die overal en altijd vanaf ieder apparaat (desktop, tablet, smartphone) te benaderen is. De scheidslijn tussen privé en zakelijk gebruik van apparaten en apps wordt daarbij steeds dunner.

Een veilige, flexibele werkplek: overal en altijd beschikbaar
 
In steeds meer organisaties is het de gebruiker die bepaalt en ICT die faciliteert. De moderne eindgebruiker wenst tijd-, platform- en plaatsonafhankelijk te kunnen werken, het liefst op een eigen gekozen apparaat (Bring Your Own en Choose Your Own Device). Om dit vanuit ICT te kunnen faciliteren is een gedegen werkplekinfrastructuur essentieel.

Veilige toegang tot apps en bedrijfsgegevens

Anno 2017 eisen eindgebruikers in veel organisaties een consistente toegang tot bedrijfsdata, ongeacht het type device (zakelijk of privé) dat zij gebruiken. Dit levert in veel organisaties security en compliancy issues op, u wilt immers uw bedrijfsgegevens blijven beschermen tegen gevaren van buitenaf. Het altijd en overal beschikbaar stellen van data op ieder apparaat vraagt dan ook om een verandering in het management en de besturing van de ICT-organisatie.

ICT Partners biedt u inzicht in gebruikerservaring en detecteert bottlenecks.
 
Wilt u ook inzicht in de gebruikerservaring en bent u ook nieuwsgierig naar de bottlenecks die zorgen voor performanceverslechtering waardoor uw gebruikers ontevreden zijn? Wilt u echt weten waar het aan ligt? ICT Partners biedt hulp door de inzet van Liquidware Stratusphere UX. Door een diagnostische drill down krijgt u snel en adequaat inzicht in de feitelijke problemen die zijn ontstaan rondom performance.
Eenvoudig communiceren en efficiënt samenwerken
 
De ontwikkelingen binnen de informatie- en communicatietechnologie zorgen de laatste jaren voor flinke cultuurveranderingen. Door nieuwe vormen van communicatie (internet, social media) zijn tijd en plaats opeens rekbare begrippen geworden, communiceren kan altijd én overal. Kortom: de 24-uurs economie is een feit.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.