Visie

ICT is vandaag de dag van strategisch belang voor een succesvolle operatie, versterking van uw concurrentiepositie en/of klanttevredenheid. Uw visie vormt het baken om uw strategische richting te bepalen. Onze architecten ondersteunen u graag bij het opstellen van essentiële componenten zoals uw innovatieroadmap, sourcingstrategie etc.

De afhankelijkheid van ICT wordt steeds groter en het bijhouden van alle ontwikkelingen steeds moeilijker. ”Uitbesteden van ICT” staat dan ook regelmatig op de agenda van het management. Maar hoe verhoudt uitbesteden zich dan tot cloudmogelijkheden? Wat is nu een goede manier om een ICT sourcing strategie te ontwikkelen? Eén die past bij uw organisatie.

Snelle technologische- en marktontwikkelingen zorgen voor een grote druk op ICT-organisaties. De business heeft vaak hoge verwachtingen: enerzijds wensen zij snelle implementatie van nieuwe technologieën die bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen, anderzijds eisen zij maximale flexibiliteit en beschikbaarheid van ICT.

Ieder ICT-project, groot of klein, brengt veranderingen met zich mee. Of het nu gaat om de uitrol van een nieuwe oplossing of het implementeren van sourcingbesluiten (volledig outsourcen, 100% cloud, hybride cloud e.d.), de verandering heeft effect op diverse geledingen binnen uw organisatie.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.