Desktopvirtualisatie

Middels de inzet van desktopvirtualisatie kunt u uw eindgebruikers eenvoudig voorzien van een flexibele werkplek, die altijd en overal beschikbaar is op ieder gewenst device. Omdat het beheer van de werkplekken centraal vanuit het datacenter plaatsvindt en het updaten van werkplekken en het uitrollen van applicaties eenvoudiger wordt, kunt u fors besparen op uw beheerkosten.

Kies de juiste oplossing

Inmiddels zijn er diverse desktopvirtualisatie oplossingen op de markt, waaronder Server Based Computing middels Citrix XenApp en Microsoft Remote Desktop Services en VDI middels VMware View en Citrix XenDesktop, allen kennen hun eigen voor- en nadelen. Onderzoek middels de workshop Desktopvirtualisatie samen met ICT-Partners welk van deze oplossingen het meest aansluit op uw organisatie(doelstellingen), zodat u maximaal profiteert van de voordelen van uw nieuwe werkplekinfrastructuur.

De workshop

Opzet workshop:

  • Intake
  • Workshop
  • Presentatie

Deelnemers:

  • ICT-manager
  • ICT-architect
  • Werkplekbeheerder
  • Vertegenwoordiger vanuit de organisatie

Resultaat:

Een onafhankelijk adviesrapport over de desktopvirtualisatie oplossing die het best past bij uw organisatie. Bovendien ontvangt u een globale inschatting van de benodigde implementatiekosten en de kosten voor een eventuele Proof of Concept.

Meer informatie over de workshop Desktopvirtualisatie?

Meer weten over deze workshop? Download hier uw brochure. 

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.