EMM-strategie

Onder druk van Het Nieuwe Werken, Bring Your Own Device en Choose Your Own Device vindt er in steeds meer organisaties een verschuiving plaats van de traditionele werkplek naar een mobiele werkplek. 
Werknemers wensen nu eenmaal een flexibele werkplek, die overal en altijd via ieder device (desktop, smartphone, tablet) te benaderen is.
Risico's

Hoewel de productiviteit van werknemers door mobiliteit vaak wordt verhoogd, brengt het tegelijkertijd ook een aantal risico's met zich mee op het gebied van beheer en beveiliging. Applicaties en data dienen immers continu, zonder veiligheidsrisico's, op uniforme wijze beschikbaar te zijn op elk gewenst apparaat. Alvorens u begint met het technisch inrichten van MDM-oplossingen, vraagt Enterprise Mobility om een gedegen mobiliteitsstrategie.

Mobiliteitsstrategie

Bij het opstellen van een mobiliteitsstrategie dient u onder andere rekening te houden met de eisen en wensen van uw eindgebruikers. Tevens dient u na te denken over vragen als: Gaat mijn organisatie het principe Bring Your Own Device (BYOD) introduceren? Gaat mijn ICT-afdeling BYO-devices?

Advies of praktische handvatten nodig bij het opstellen van uw EMM-strategie? Neem contact met op met onze experts.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.