You are here

Cloud Vision 2016

Don09Jun
We kunnen er niet langer omheen: de wereld is in sterke mate aan het veranderen. We zien een verregaande samensmelting van fysieke en virtuele werelden, onder meer door de grote groei van devices die data verzamelen, uitwisselen en analyseren (Internet of Things). Data wordt steeds waardevoller en het beheer en de analyse ervan vormt voor veel bedrijven de sleutel tot zakelijk succes. Internet of Things ontketent in 2016 in combinatie met big data, de cloud en automatisering een nieuwe industriële revolutie, oftewel: the new IT reality.
 
The new IT reality starts now!
De recente faillissementen van traditionele organisaties als V&D, DA en Macintosh bewijzen eens te meer dat innovatiekracht, aanpassingsvermogen en kostenbewustzijn anno 2016 belangrijke ingrediënten zijn in de concurrentiestrijd. Nieuwe technologieën dienen sneller geïmplementeerd te worden om de productiviteit te verhogen en beter zakelijk inzicht te krijgen. Dit alles vereist echter wel een innovatieve ICT-architectuur, oftewel een Continuously Adaptive Datacenter, dat in staat is in te spelen op alle mogelijke business-eisen van vandaag en morgen.
 
Tijdens Cloud Vision 2016 nemen we u mee in de ontwikkelingen rondom The new IT reality en de consequenties voor de inrichting van uw ICT-omgeving. Zo krijgt u antwoord op de vraag hoe hypes als invisible en webscale IT en ontwikkelingen als hyperconverged in de Continuously Adaptive Datacenter architectuur passen en hoe eisen op het gebied van security, business continuity, mobility en productivity hierin worden geborgd. In ons Smart Experience Centre kunt u bovendien kennismaken met innovatieve concepten en gadgets, zoals een smart city, de Oculus Rift en meer, die deel uitmaken van The new IT reality.

Cloud Vision 2015: een groot succes!

In 2015 organiseerde ICT-Partners de eerste editie van Cloud Vision. Met meer dan 120 aanmeldingen, een groot aantal deelnemende partners (Microsoft, Citrix, VMware, AppSense, Nutanix, Xangati, Dell, Jabra, KEMP en nThen!) en vooral enthousiaste deelnemers was Cloud Vision 2015 een groot succes! Bekijk hier de sfeerimpressie van 2015 (tabblad Media).
 
 
 
Locatie: Schouwburg- en congrescentrum Orpheus
Kosten: Gratis
Doelgroep: CIO’s, ICT-directeuren, ICT-(project)managers, ICT-architecten en ICT-specialisten van organisaties met meer dan 200 geautomatiseerde werkplekken.

 

09.00 uur: Ontvangst & registratie
09.30 uur: Opening door dagvoorzitters, Jan Ursi & Anna Valkenburg
09.45 uur: From digital to Infrastructure | Key Datacenter Trends to ride until 2020 - door Giorgio Nebuloni, IDC
10.30 uur: The new IT reality | Onze visie op ICT - door Frans Loth & Pascal Verberkt, ICT-Partners
11.00 uur: Koffiepauze in het Smart Experience Centre
11.15 uur: Say yes to digital Business transformation - door Eric Kline, Citrix
11.45 uur: The rise of Enterprise Cloud - door Andre Leibovici, Nutanix
12.15 uur: Lunch in het Smart Experience Centre
13.00 uur: The importance and benefits of “managing the user independantly” - door Simon Townsend, AppSense
13.40 uur: Break-outsessies rondom Datacentertransformatie
14.30 uur: Koffiepauze in het Smart Experience Centre
14.55 uur: Break-outsessies rondom Security & Continuity
15.55 uur: Break-outsessies rondom Productivity & Mobility
16.45 uur: Afsluiting & Borrel
 
 
Keynotes
 
From digital to Infrastructure | Key Datacenter Trends to ride until 2020 - door Giorgio Nebuloni, IDC
Digital Transformation is shuffling the cards in the datacenter infrastructure space. With digital transformation, IT leaders are pushed towards different Key Performance Indicators. They need to move faster, generate valuable knowledge and allow the business to experiment and take bets on new ideas. There is a risk in all of this, however. The risk is that companies looking at their IT priorities would jump-over and forget that there is foundational infrastructure underneath. By looking only at new applications and business outcomes, they might take their eyes off the ball and risk losing control of their datasets, diminish availability levels and in general expose themselves to hazards. In this presentation, we will look at what Digital Tranformation really is, and how you can couple it with core foundational technologies such as convergence, hyperconvergence and Flash storage – in order to enable IT users and business units to achieve their new goals – without endangering their organization’s core business.
 
The new IT reality | Onze visie op ICT - door Frans Loth & Pascal Verberkt, ICT-Partners
Dat de wereld een dorp is geworden is een verdienste van slimme en bruikbare ICT-innovaties. Nieuwe technologische innovaties volgen elkaar in sneltrein op en leiden tot ongekende mogelijkheden. Dat onze wereld continu aan verandering onderhevig is, is inmiddels een vaststaand gegeven. Al die veranderingen zijn niet alleen aan ICT-technologie te wijten. Maatschappelijke veranderingen leiden tot een andere kijk op onszelf als individu en op onze omgeving. Individualisering gaat gepaard met zingevingsvraagstukken en dat leidt tot nieuwe verwachtingspatronen waar bedrijven op zullen moeten inspelen. ICT-Partners geeft in deze keynote haar visie op de veranderende wereld, onder druk van technologie EN maatschappij.
 
Say yes to digital Business transformation - door Eric Kline, Citrix
Deliver apps and data for secure mobile workspaces. Mobilize your workforce to easily and securely access apps, desktops, data and services from any device, over any network with a single solution for IT to manage.
 
The rise of Enterprise Cloud - door Andre Leibovici, Nutanix
De cloud adoptiegraad van IT-organisaties is zeer sterk toegenomen de laatste jaren, en deze trend lijkt zich door te zetten. Echter, welke cloud het beste past bij welke applicatie of dienst is niet altijd even helder. Wordt het private, public of hybride? Flexibiliteit, schaalbaarheid, databeschikbaarheid, security, cloud economics en ‘inwisselbaarheid’ van cloudprovider zijn significante vraagstukken die telkens moeten worden afgewogen. In deze sessie nemen we u mee in de unieke toekomstvisie van Nutanix op de enterprise cloud!
 
The importance and benefits of “managing the user independantly” - door Simon Townsend, AppSense
In the hybrid windows world where desktops and applications can be delivered utilising a hybrid of different technology including CLOUD there is a need to reduce cost, ensure user experience and yet still secure and manage the environment effectively. 
 
 
Break-outs | Datacentertransformatie
 
Continuously Adaptive Datacenter Architecture - door Frans Loth, ICT-Partners
De snelheid van ICT-ontwikkelingen en de steeds scherpere eisen die business en klanten stellen aan beschikbaarheid, beveiliging en time-to-market vereisen een organisatie en een inrichting die ‘mee ademt’ met de markt. Niet ieder bedrijf heeft de executiekracht van een Microsoft, Google of Amazon en ook zal niet ieder bedrijf die executiekracht kunnen incorporeren in eigen ICT-toepassingen. Maar de behoefte is er wel. De implementatie van hypervisors en virtual storage ziet ICT-Partners als een goede start om te groeien naar EAAS, Everything-as-a-Service. In deze inleiding schetsen wij de requirements voor een ultieme flexibele en hoog beschikbare datacenterarchitectuur, geschikt voor middelgrote en grote organisaties.  
 
Uw datacenter als nutsvoorziening – door Arjan Hendriks, ICT-Partners
Met het toepassen van een Software Defined Datacenter legt u de basis voor een ‘onzichtbare’ ICT-infrastructuur. Zo wordt het mogelijk om functionaliteiten geautomatiseerd uit te rollen en kunt u eenvoudig kosten inzichtelijk maken voor u en uw klanten. Met een transitie naar een Software Defined Datacenter kunt u voortaan uw ICT-voorzieningen, net als gas, water en licht, aanbieden als nutvoorziening aan uw eindgebruikers.
 
Inzicht² – door Corné van Ginkel, ICT-Partners & Jordy Bax, Lakeside
Wilt u ook inzicht in de prestaties van uw ICT-omgeving? Weten welke transities nodig zijn om verbeteringen door te voeren? Of weten of doorgevoerde wijzigingen het gewenste effect hebben? In deze break-out laat ICT-Partners u middels de oplossing Lakeside SysTrack en de klantcase RIVM zien hoe u het onzichtbare zichtbaar kunt maken. 

 

Break-outs | Security & Continuity 
 
Snelle verandering in het ICT-landschap: noodzaak voor security 2.0? - door Marcel Vons, ICT-Partners
Veranderende bedreigingen zoals ransomware en datalekken kunnen een vervelende uitwerking hebben op uw organisatie. Begin daarom snel met een aantal voor de hand liggende acties om deze bedreigingen te pareren. Kijk naar huidige ontwikkelingen zoals cloud en Software Defined Datacenters, analyseer de risico’s en zorg voor passende maatregelen. ICT-Partners geeft u in deze sessie inzicht in een pragmatisch stappenplan om security-risico’s aan te pakken.
 
Houd controle over uw data! - door Bart Donders, ICT-Partners & René Wolting, Commvault
Weet u nog waar uw bedrijfsdata zich bevindt? Uw data bevindt zich (straks) overal. In samenwerking met Commvault laten we zien, hoe uw organisatie ‘in control’ kan blijven over én meerwaarde kan geven aan uw data ongeacht of deze zich on-premise, in de cloud of op een end-user device bevindt.
 
Discussing Strategies for Building the Next Generation Data Centre - door Adri Zandee, BigTec/Exclusive Networks Netherlands 
Maak kennis met onze visie op de transformatie van het datacenter. BigTec helpt u met een eigen referentiearchitectuur: een 'solution stack’ met 'best-of-breed’ oplossingen, gebruikmakend van Software Defined Webscale technologieën. Door in deze referentiearchitectuur oplossingen van o.a. Nutanix, Rubrik, VMTurbo en AVI Networks toe te passen, ontstaat een fundamentele basis voor het Software Defined Data Centre.
 
 
Break-outs | Productivity & Mobility 
 
Internet of Things de aanjager voor een nieuwe vorm van UC?! - door Eric Beekman, ICT-Partners & Jonathan Vermeulen, KEMP
De wereld verandert: mensen willen sneller en efficiënter gebruik maken communicatiemiddelen. Alles is aan elkaar verbonden. Laat u informeren over welke rol Unified Communications speelt in deze verandering. Hoe kan uw organisatie hiervan profiteren en welke techniek maakt het mogelijk om dit te realiseren? Denk bijvoorbeeld aan de loadbalancer oplossing van KEMP.
 
Mobiliteit zonder grenzen! - door Bert Jansema, ICT-Partners
The new IT reality laat fysieke grenzen verdwijnen, stelt de mens centraal en maakt ICT-infrastructuren onzichtbaar. Tegelijkertijd zorgt deze revolutie ervoor dat u met slimme inzet van cloudmogelijkheden zelfs uw datacenter mobiel kunt maken.
 

Smart Experience Centre
Op het Smart Experience Centre kunt u kennismaken met innovatieve concepten en gadgets, zoals de Oculus Rift, de Surface Hub, drones en meer, die deel uitmaken van The new IT reality.
 
Met o.a. een demo van Windows Continuum
Windows Continuum is één van de meer indrukwekkende functies van Windows 10. Het tovert uw telefoon namelijk om naar een volwaardige pc. Op het Smart Experience Centre leggen we u hoe dit precies werkt.

Deel dit event

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl