Hoe zet je IT in om de concurrentie voor te blijven?

Don07Sept

De transportsector kampt al jaren met toenemende internationale concurrentie en druk op de tarieven. Om de concurrentiestrijd nu en in de toekomst aan te kunnen blijven gaan, is het voor vele transportorganisaties dan ook noodzakelijk om IT te transformeren naar business enabler, waarbij alles draait om flexibiliteit, schaalbaarheid, veiligheid en 24*7 beschikbaarheid.

Digitale transformatie is op dit moment in alle sectoren het gesprek van de dag. Organisaties moeten slimmer en efficiënter werken om te voorzien in de wensen van hun klanten. In de logistiek is deze verandering beter merkbaar dan waar dan ook. Klanten willen per direct hun product geleverd hebben, concurrentie loert. Hoe zet je IT in om aan deze behoefte te voorzien? Hoe blijf je concurrenten voor? Deze vragen zorgen vanuit de business ook voor uitdagingen; Er is meer nodig dan systeeminnovatie.
 
Omdat veel organisaties met deze vraagstukken zitten, organiseren we de Round Table: “Hoe zet je je IT in om de concurrentie voor te blijven?”

Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 7 september 2017 van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

 

Tijdstip: 10.00 - 14.00 uur (incl. lunch)
Kosten: Kosteloos
Locatie: Kasteel Woerden
Doelgroep: CIO's, ICT-managers uit de transport- of logistieke sector.

09.30 – Ontvangst deelnemers
10.00 – Interactieve Round Table over de volgende onderwerpen:    

  • Hoe zorg ik voor een IT-infrastructuur die snel en maximaal in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt?
  • Welke maatregelen kan ik nemen om uitval van systemen binnen de hele keten te voorkomen?
  • Welke voordelen/mogelijkheden biedt het gebruik van private of public cloud oplossingen mij, bijvoorbeeld rondom kostenbesparing en het delen van real-time informatie?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn huidige processen niet vastlopen door de introductie van nieuwe technologie?
  • Welke koers past bij welke organisatie?

12.00 – Lunch

13.00 – Bespreken van eigen ingebrachte stellingen
14.00 – Einde

Deel dit event

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl