Strategisch plannen & investeren in Office 365, Windows 10 en andere ICT-projecten

Don12Okt

Gedwongen door wensen en eisen vanuit de business, aflopende supportcontracten of eindigende afschrijvingstermijnen starten ICT-afdelingen menig ICT-project. Hoewel budgetten in de meeste organisaties weer ruimte bieden voor innovatie, blijft kostenbesparing nog steeds voor veel ICT-managers een issue. Strategisch inzicht voor de start van een verandertraject is dan ook essentieel om het project op (kosten)efficiënte wijze tot een succesvol einde te brengen.


Voorbeeld Windows 10 migratie
Is uw omgeving klaar voor Windows 10: weet u welke risico’s u kunt verwachten rondom compatibiliteit van applicaties en devices?
Vooraf inzicht zorgt ervoor dat risico’s voor de start geëlimineerd kunnen worden, met als resultaat een kortere doorlooptijd van het project.

Voorbeeld Office365 implementatie
Veel organisaties kiezen één standaard Office365-licentie voor alle gebruikers. Wist u dat u behoorlijk op kosten kunt besparen als u vooraf duidelijk heeft welke Office-applicaties gebruikt worden door uw eindgebruikers en hoe vaak?
Op basis van deze informatie kunt u per gebruiker een passende licentie afnemen en wellicht behoorlijk op kosten besparen.

Voorbeeld hardwarevervanging
Weet u welke hardware(leverancier) de beste performance levert op basis van uw ICT-infrastructuur, gebruik en toekomstwensen? En weet u welke sizing perfect past bij uw situatie?
Vooraf inzicht zorgt ervoor dat u het maximale haalt uit uw investering.


Op 12 oktober organiseren wij de informatiesessie Strategisch plannen & investeren in Office365, Windows 10 en andere ICT-projecten. In deze sessie informeren wij u hoe u op eenvoudige wijze vooraf strategisch inzicht verkrijgt in uw ICT-infrastructuur en eindgebruikers.

Aan bod komt onder andere:

  • Strategisch plannen van projecten op basis van (gemeten) prioriteit;
  • Strategisch investeren (denk aan optimale licentie-/hardwarekeuze);
  • Het meten van gebruik en prestaties van ICT-toepassingen (ook in te zetten als nulmeting voor, tijdens en na een ICT-project;
  • Succesverhalen uit de praktijk.

 

Praktische informatie
Datum:         12 oktober
Tijd:             12.00 – 17.00 uur
Locatie:         ICT-Partners, Apeldoorn
Kosten:         Gratis
Doelgroep:    ICT-management, ICT-architecten

12.00 uur: Inloop met lunch
13.00 uur: Welkom
13.15 uur: Presentatie
14.30 uur: Koffiepauze
15.00 uur: Presentatie
16.00 uur: Q&A en afsluiting
16.15 uur: Borrel

Deel dit event

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl