Gebruikersscan

De vernieuwing van uw werkplek valt of staat met gebruikerstevredenheid. Uw gebruikers dienen immers te werken met de door u uitgegeven oplossing. Denk daarom tijdens de ontwerpfase van uw nieuwe werkplekomgeving niet alleen vanuit het oogpunt van ICT, maar luister ook kritisch naar de eisen en wensen van uw eindgebruikers.

Tevredenheid werkplek

De gebruikersscan geeft u inzicht in de klanttevredenheid van uw eindgebruikersorganisatie. ICT-Partners adviseert daarom om deze scan uit te voeren aan de vooravond van een werkplekmigratie om de huidige klanttevredenheid inzichtelijk te krijgen. Het is aan te raden om na het afronden van de implementatie van uw nieuwe werkplekinfrastructuur deze scan nogmaals uit te voeren en te onderzoeken of er een verandering heeft plaatsgevonden in de klanttevredenheid.

De scan

Opzet scan:

  • Intake: Nader definiëren van doelstellingen.
  • Meting: Online enquête eindgebruikersorganisatie.
  • Presentatie: Onze consultants lichten de resultaten uit de online enquête toe.

Resultaat:

Het resultaat van deze scan is een rapportage waarmee u inzicht krijgt in de klanttevredenheid van uw eindgebruikersorganisatie.

  

Meer informatie over de gebruikersscan?

Meer weten over deze scan? Download hier uw brochure. 

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.