GoADAPT. De flexibele private cloud

Zit jouw bedrijf in de overgan​g van private naar public cloud? Of willen jullie beide naast elkaar blijven gebruiken, zonder te veel te betalen? Dan is GoADAPT de ideale oplossing.

Voordelen van lokale servers

GoADAPT is een flexibele private cloud. Wat dat betekent? Wel de voordelen van lokale servers, maar niet de nadelen. Dus altijd opslag veilig en dichtbij in het eigen pand, maar geen dure hardware-management. En je betaalt alleen voor serverruimte die je echt gebruikt.

In de praktijk

Hoe dat werkt in de praktijk? ICT Partners levert servers en verzorgt het onderhoud. Het enige dat jullie beschikbaar stellen is rackspace en voldoende koeling. En wil je op- of afschalen? Dan regel je dat snel en makkelijk online.

Makkelijk combineren

Je hoeft dus zelf geen dure serveromgeving meer te onderhouden. En hoe je de flexibele GoADAPT server gebruikt bepaal je helemaal zelf. Misschien werkt een deel van je collega’s al wel in een public cloud? Dat kan prima. Je eigen private cloud van GoADAPT draait er flexibel naast.

 

Het flexibele van GoADAPT

Check  Alleen betalen voor serverruimte die je gebruikt
Check  Ideaal voor een overgang naar volledige public cloud
Check  Geen eigen servermanagent en infrastructuur meer
Check  Makkelijk op- en afschalen
Check  Gebaseerd op Nutanix
Check  Duidelijk inzicht in maandelijkse kosten

 

Meer weten? Download de productsheet.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.