Ivanti voor een veilige en stabiele werkomgeving

U wenst een werkplek die snel opstart en vanaf ieder apparaat veilig benaderd kan worden, ongeacht de locatie, het tijdstip, besturingssysteem of schermformaat? Dit kan met de gebruiksvriendelijke oplossingen van Ivanti www.ivanti.nl (voorheen AppSense). 

Maximale flexibiliteit

Wilt u uw eindgebruikers voorzien van een maximaal flexibele en bovenal veilige werkplek? Dan biedt Ivanti voor u de uitkomst. De oplossingen van Ivanti www.ivanti.nl verhogen de flexibiliteit van een werkomgeving, waardoor gebruikers productiever kunnen werken, én beveiligen uw devices, zodat malware en ransomware buiten de deur gehouden worden.

Ivanti Endpoint Security Suite: Gebruikersvriendelijke security

Veranderende bedreigingen zoals ransomware en datalekken kunnen een vervelende uitwerking hebben op uw organisatie. Inzet van traditionele antivirus en antimalware technologieën is niet afdoende om risico’s te mijden. Ivanti heeft daarom de Endpoint Security Suite ontwikkeld. Een combinatie van oplossingen waarmee u devices optimaal kunt beveiligen, zonder afbreuk te doen aan productiviteit en ervaring van eindgebruikers!

Ivanti DesktopNow: Verbeterde gebruikerservaring

Beheergemak voor IT, gebruikersgemak voor de eindgebruiker. Dat is wat Ivanti DesktopNow levert. DesktopNow vereenvoudigt namelijk het uitrollen en het beheren van fysieke en/of virtuele desktops. De desktops kunnen hierbij volledig worden gepersonaliseerd, ongeacht locatie of device, zonder lange logintijden. Ivanti DesktopNow verhoogt hierdoor de flexibiliteit van uw ICT-omgeving en de productiviteit van uw eindgebruikers.

Ivanti DataNow: Veilig toegang tot bedrijfsdata

Ivanti DataNow maakt het mogelijk om data en applicaties voor uw eindgebruikers beschikbaar te maken vanaf ieder apparaat, ongeacht besturingssysteem of schermformaat. DataNow wordt geïnstalleerd als een virtuele appliance in uw omgeving en fungeert als het ware als een ‘broker’ tussen gebruiker en data. Door deze unieke benadering hoeft data niet te worden gemigreerd, is er geen nieuwe opslag nodig en blijven rechten op mappen en documenten ongewijzigd van toepassing.

Ivanti in het kort

Endpoint beveiliging - Houd malware en ransomware buiten de deuren van uw organisatie middels de Endpoint Security Suite.

Verlaagde desktop-managementkosten – Door automatisering van beheertaken middels DesktopNow.

Overal toegang - Met DataNow geeft u uw gebruikers overal en op elk apparaat veilig toegang tot alle data.

Gold Certified Solution Partner

ICT-Partners heeft de status Ivanti Gold Certified Solution Partner. Dit toont aan dat wij over de juiste kennis en kunde beschikken om Ivanti-oplossingen te implementeren én de expertise om onze klanten te adviseren over Ivanti gerelateerde ICT-vraagstukken. 

 

Endpoint Security Suite
De Ivanti Endpoint Security Suite bevat een combinatie van oplossingen waarmee u devices optimaal kunt beveiligen,
zonder afbreuk te doen aan productiviteit en ervaring van eindgebruikers. Zo houdt u flexibel werken veilig!

Ervaar nu zelf in drie weken tijd de voordelen van de Ivanti Endpoint Security Suite middels onze Proof of Concept Ivanti Endpoint Security Suite.

Ivanti DesktopNow
Ivanti DesktopNow is een bewezen user environment oplossing, welke uw ICT-organisatie in staat stelt om uw werkplekken centraal in te richten, te beheren en te personaliseren ongeacht het apparaat, platform of de locatie. Met als resultaat een vermindering van uw beheerlast en een verhoging van de gebruikerstevredenheid.
 
Ervaar nu zelf in drie weken tijd de voordelen van Ivanti DesktopNow middels onze Proof of Concept DesktopNow.
Ivanti DataNow
Ivanti DataNow biedt u de oplossing om datatoegang op een veilige, gecontroleerde manier te ontsluiten naar mobiele apparaten. DataNow combineert het gebruiksgemak van consumentenoplossingen voor het delen en synchroniseren van data met de strenge voorwaarden op het gebied van beleid en beveiliging die voor ICT vereist zijn.
 
Ervaar nu zelf in drie weken tijd de voordelen van Ivanti DataNow middels onze Proof of Concept Ivanti DataNow.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.