Microsoft Office 365 Scan

ICT Partners laat uw medewerkers 100% veilig werken met Microsoft Office365

 

 

Sinds de komst van Microsoft Office 365 is het werken op afstand, het samenwerken en delen van documenten en het vergaderen via Teams vele malen vereenvoudigd. Het stelt ons in de gelegenheid effectiever en efficiënter elkaar te ontmoeten. Een mooie ontwikkeling. Met de ontwikkelingen rondom COVID-19 is het alleen maar meer in een stroomversnelling gekomen. De vraag echter is of dat het gebruik ervan veilig is? Zijn er risico’s op het gebied van datalekken? Voldoen we aan de AVG/GDPR wetgeving? Vragen die we graag beantwoord willen krijgen om bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen. 100% veiligheid is essentieel.

 

Ook behoefte aan inzicht?
De Microsoft 365 Scan biedt uitkomst (meten is weten) 

Een omgeving als Microsoft 365 wordt bijna dagelijks door Microsoft voorzien van nieuwe functionaliteit en mogelijkheden. Nieuwe functies worden door Microsoft standaard aangezet maar dit is voor uw organisatie niet altijd gunstig. Deze updates kunnen leiden tot ongewenste toegang tot uw data. De Microsoft 365 Scan maakt deze risico’s voor u inzichtelijk.

 

Rapport 'veiligheid O365'

Wat meet de Microsoft 365 Scan?

De Microsoft 365 Scan van ICT Partners geeft u inzicht in uw eigen veiligheid. U wilt natuurlijk ook weten welke prioriteit u moet geven aan de kwetsbaarheden die gemeten zijn met de Microsoft 365 Scan. De Microsoft 365 Scan meet de configuraties van:

SharePoint, OneDrive, Teams, Stream, Power Platform

Forms, Staffhub, Bookings, Planner, Kaizala

 

Meer weten over uw veiligheid van Microsoft Office 365?

Binnen 1 week inzichtelijk

De doorlooptijd van onze Microsoft 365 Scan is gemiddeld 1 werkweek voor ICT Partners. Wij geven u snel en gegrond (on)gevraagd advies. Uw veiligheid is ons succes.

Kosten

Voor meer informatie over inhoud of prijsstelling neem contact op met ons.

 

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.