Datacentermanagement

Vereenvoudigd datacenterbeheer
 
Veel ICT-afdelingen staan momenteel onder druk. Krappe budgetten dwingen ook u waarschijnlijk meer te doen met minder, terwijl de afhankelijkheid van ICT binnen uw business groter wordt. Om de operationele uitgaven te verlagen, kunt u overwegen om geheel of gedeeltelijk over te stappen op cloud oplossingen.
 
ICT als een dienst
Dankzij public en private cloud computing kunt u in een selfservice-model applicaties en (virtuele) machines naar uw eigen wens inrichten. U bepaalt wat u nodig heeft en schaalt op of af als dat nodig is en betaalt alleen voor datgene wat u daadwerkelijk gebruikt. Kortom: ICT als een dienst. Flexibel, dynamisch en (kosten)efficiënt.
 
Cloud oplossingen veranderen echter de rol van uw ICT-afdeling. Uw beheerders krijgen te maken met heterogene omgevingen (on-premise, private cloud, public cloud), waarin zij meerdere technologieën dienen te onderhouden. Om de kosten aan de beheerkant daadwerkelijk te verlagen, is daarom goed ingericht datacentermanagement noodzakelijk.
 
Eén flexibel beheerplatform

ICT-Partners is expert in datacentermanagement. De oplossingen uit deze suite helpen u uw fysieke en virtuele omgevingen te beheren over datacenters en devices heen. Dankzij één flexibel beheerplatform met geïntegreerd fysiek, virtueel, private cloud- en public cloud-beheer is uw ICT-afdeling in staat om op eenvoudige wijze de beschikbaarheid van toepassingen en de levering van services te verbeteren.

Uw voordelen
• Verhoging van de operationele efficiëntie.
• Kostenverlaging door automatisering van beheertaken.
• Inzicht in applicaties.
• Meer controle over uw ICT-omgeving.

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.