Datacentermanagement

Vereenvoudigd datacenterbeheer
 
Veel ICT-afdelingen staan momenteel onder druk. Krappe budgetten dwingen ook u waarschijnlijk meer te doen met minder, terwijl de afhankelijkheid van ICT binnen uw business groter wordt. Om de operationele uitgaven te verlagen, kunt u overwegen om geheel of gedeeltelijk over te stappen op cloud oplossingen.
 
ICT als een dienst
Dankzij public en private cloud computing kunt u in een selfservice-model applicaties en (virtuele) machines naar uw eigen wens inrichten. U bepaalt wat u nodig heeft en schaalt op of af als dat nodig is en betaalt alleen voor datgene wat u daadwerkelijk gebruikt. Kortom: ICT als een dienst. Flexibel, dynamisch en (kosten)efficiënt.
 
Cloud oplossingen veranderen echter de rol van uw ICT-afdeling. Uw beheerders krijgen te maken met heterogene omgevingen (on-premise, private cloud, public cloud), waarin zij meerdere technologieën dienen te onderhouden. Om de kosten aan de beheerkant daadwerkelijk te verlagen, is daarom goed ingericht datacentermanagement noodzakelijk.
 
Eén flexibel beheerplatform

ICT-Partners is expert in datacentermanagement. De oplossingen uit deze suite helpen u uw fysieke en virtuele omgevingen te beheren over datacenters en devices heen. Dankzij één flexibel beheerplatform met geïntegreerd fysiek, virtueel, private cloud- en public cloud-beheer is uw ICT-afdeling in staat om op eenvoudige wijze de beschikbaarheid van toepassingen en de levering van services te verbeteren.

Uw voordelen
• Verhoging van de operationele efficiëntie.
• Kostenverlaging door automatisering van beheertaken.
• Inzicht in applicaties.
• Meer controle over uw ICT-omgeving.

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.