De weg naar een toekomstvaste werkplek

Onder druk van Het Nieuwe Werken en Bring Your Own en Choose Your Own Device is de werkplek de laatste jaren sterk veranderd. Eindgebruikers verlangen steeds meer naar een flexibele werkplek, die overal en altijd vanaf ieder apparaat (desktop, tablet, smartphone) te benaderen is. De scheidslijn tussen privé en zakelijk gebruik van apparaten en apps wordt daarbij steeds dunner.

 
Om maximaal ondersteunend te zijn aan de bedrijfsprocessen, is het noodzakelijk dat ICT inspeelt op deze wensen van de eindgebruiker. Dit vraagt veel flexibiliteit van uw werkplekinfrastructuur. Applicaties en data dienen immers continu, zonder veiligheidsrisico’s, beschikbaar te zijn op elk gewenst apparaat.
 
Kortom: het succes van uw organisatie is afhankelijk van een eigentijdse, veilige en flexibele werkplek.
 
Optimalisatiepad

Om te komen tot de realisatie van een flexibele en toekomstvaste werkplek, werkt ICT-Partners volgens een universele aanpak (in vijf stappen naar een gewenste implementatie: analyse, diagnose, advies, implementatie en controle).

De stappen

Analyse, diagnose en advies

Op basis van een grondige analyse en diagnose (middels diverse scans en workshops) komen we tot het beste advies voor de inrichting van uw eigentijdse en flexibele werkplekinfrastructuur. Het advies houdt rekening met bedrijfsdoelstellingen, businessproductiviteit, gebruikersbehoeften en processen (organisatiescans), applicatiemanagement, beheer en beveiliging (infrastructuurscans). Het advies resulteert in een verbeterplan voor uw werkplekinfrastructuur.

Implementatie

Conform gestandaardiseerde vernieuwings- en verbeteringsprojecten (PRINCE2) werken wij naar uw gewenste ICT-situatie.

Controle

ICT-Partners besteedt veel aandacht aan nazorg op de geïmplementeerde oplossing(en). Een ingebedde en verankerde situatie valt of staat met kennis en betrokkenheid van beheerders.
 
Belangrijk is dat uw beheer aansluit op de nieuwe situatie. ICT-Partners ondersteunt u bij het inrichten van alle nieuwe processen en werkafspraken. Bovendien laten wij u middels een Return on Investment-berekening zien of uitbesteden van het beheer voor u extra voordeel op kan leveren (‘Mijn beheer’).

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.