Performance verbetering op uw werkplek nodig?

ICT Partners biedt u inzicht in gebruikerservaring en detecteert bottlenecks.
 
Wilt u ook inzicht in de gebruikerservaring en bent u ook nieuwsgierig naar de bottlenecks die zorgen voor performanceverslechtering waardoor uw gebruikers ontevreden zijn? Wilt u echt weten waar het aan ligt? ICT Partners biedt hulp door de inzet van Liquidware Stratusphere UX. Door een diagnostische drill down krijgt u snel en adequaat inzicht in de feitelijke problemen die zijn ontstaan rondom performance. Daarmee realiseert ICT Partners voor 95% de onderbouwing voor de start van het optimalisatietraject. De weg naar een betere performance.
 
Welk inzicht krijgt u?

Met het gebruik van Liquidware Stratusphere UX krijgt u een totaaloverzicht over de performance van uw werkplekken. Tevens kan er middels Power BI gemakkelijk eigen dashboards gecreëerd worden. heeft u deze kennis niet in huis? ICT Partners helpt. Natuurlijk kan ICT Partners u vervolgens begeleiden naar een optimale werkplek. Een gedegen stappenplan geeft u inzicht in de stappen die we samen met u gaan doorlopen. Eenvoudig, simpel en effectief.

Eenvoudig en effectief stappenplan

Download hieronder het stappenplan waarmee u de eerste stappen zet naar maximale performance verbetering en tevreden gebruikers. U ontvangt het stappenplan en tevens ontvangt u een paar dagen later een bluetooth speaker van Liquidware en ICT Partners thuis.

Ontvang een Liquidware bluetooth speaker

Automatisch krijgt u een bluetooth speaker van Liquidware geheel gratis opgestuurd. 

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.

Aanverwante informatie

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.