Performance verbetering op uw werkplek nodig?

ICT Partners biedt u inzicht in gebruikerservaring en detecteert bottlenecks.
 
Wilt u ook inzicht in de gebruikerservaring en bent u ook nieuwsgierig naar de bottlenecks die zorgen voor performanceverslechtering waardoor uw gebruikers ontevreden zijn? Wilt u echt weten waar het aan ligt? ICT Partners biedt hulp door de inzet van Liquidware Stratusphere UX. Door een diagnostische drill down krijgt u snel en adequaat inzicht in de feitelijke problemen die zijn ontstaan rondom performance. Daarmee realiseert ICT Partners voor 95% de onderbouwing voor de start van het optimalisatietraject. De weg naar een betere performance.
 
Welk inzicht krijgt u?

Met het gebruik van Liquidware Stratusphere UX krijgt u een totaaloverzicht over de performance van uw werkplekken. Tevens kan er middels Power BI gemakkelijk eigen dashboards gecreëerd worden. heeft u deze kennis niet in huis? ICT Partners helpt. Natuurlijk kan ICT Partners u vervolgens begeleiden naar een optimale werkplek. Een gedegen stappenplan geeft u inzicht in de stappen die we samen met u gaan doorlopen. Eenvoudig, simpel en effectief.

Eenvoudig en effectief stappenplan

Download hieronder het stappenplan waarmee u de eerste stappen zet naar maximale performance verbetering en tevreden gebruikers. U ontvangt het stappenplan en tevens ontvangt u een paar dagen later een bluetooth speaker van Liquidware en ICT Partners thuis.

Ontvang een Liquidware bluetooth speaker

Automatisch krijgt u een bluetooth speaker van Liquidware geheel gratis opgestuurd. 

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.

Aanverwante informatie