Universal Communications

Eenvoudig communiceren en efficiënt samenwerken
 
De ontwikkelingen binnen de informatie- en communicatietechnologie zorgen de laatste jaren voor flinke cultuurveranderingen. Door nieuwe vormen van communicatie (internet, social media) zijn tijd en plaats opeens rekbare begrippen geworden, communiceren kan altijd én overal. Kortom: de 24-uurs economie is een feit.

Snelle communicatie is essentieel voor het succes van uw organisatie. Dit vraagt dan ook om een intuïtieve werkplek voor uw medewerkers, met mogelijkheden voor eenvoudige communicatie en effectieve samenwerking.
 
Eén communicatieplatform

ICT-Partners is expert in Universal Communications. Met name gericht op Microsoft Office 365. Mobile device management, Sway, Office Online, Office mobile apps voor Microsoft 365,  Office 365 apps, Yammer Enterprise, Exchane Online, Onedrive voor bedrijven, Sharepoint Online, Microsoft Teams en PowerApps voor Microsoft 365. De oplossingen uit deze suite stellen uw medewerkers in staat om eenvoudig te communiceren via het medium naar keuze, onafhankelijk van tijd, plaats en device. Door de afzonderlijke systemen voor e-mail, telefoon, audio- en videoconferencing, voicemail, chatberichten en social software te vervangen door één geïntegreerd platform, realiseert u een kostenbesparing binnen ICT. Bovendien voorziet u uw eindgebruikers van een efficiënte werkplek, waarbij de communicatiefuncties geïntegreerd zijn in de zakelijke toepassingen die zij iedere dag gebruiken.

Voordelen

Business voordelen

  • Innovatie over de gehele waardeketen
  • Snellere time-to-market
  • Productiviteitsverhoging
  • Verminderde CO2-uitstoot

ICT voordelen

  • Vereenvoudigd beheer en schaalbaarheid
  • Kostenbesparing door gebruik van één communicatieplatform
  • Verhoogde mogelijkheden en meer zichtbaarheid ICT

  

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.