Rubrik

Zorgeloos back-uppen is niet langer een illusie! Rubrik heeft het eerste geconvergeerde Cloud Data Management Platform ter wereld ontwikkeld dat web-scale back-up levert voor hybride omgevingen. Deze alles-in-één back-upoplossing maakt een einde aan de wirwar van back-up, recovery en archiveringssystemen in uw datacenter én verzekert u van snel, veilig en betrouwbaar herstel van uw data in geval van nood.

Simpel, veilig en snel

Rubrik vereenvoudigt back-up en disaster recovery door back-up, tape-archivering, replicatie en deduplicatie samen te voegen in één, lineair schaalbare, appliance, oftewel het Cloud Data Management Platform. Hierdoor wordt het mogelijk om uw data zeer snel, zonder herstructurering van uw storage omgeving, te herstellen.

Het Cloud Data Management van Rubrik zorgt tevens voor veilig beheer en opslag van data (volgens wet- en regelgeving) en voorziet in zoekfunctionaliteiten en analyses.

Weg met 'traditionele' frustraties

Met de geconvergeerde back-upoplossing zet Rubrik een grote stap richting vereenvoudiging van het datacenter. Veelvoorkomende frustraties rondom back-up en disaster recovery, zoals eindeloze recoverytijden, onbetrouwbare back-ups en complexe back-uptaken behoren dankzij inzet van het Cloud Data Management Platform tot het verleden.

De voordelen van Rubrik

Snelheid – Rubrik verlaagt uw RTO van uren of zelfs dagen naar seconden. Rubrik is zelfs binnen een dag na installatie volledig operationeel.

Eenvoud - Na rack & stack voert Rubrik direct een automatische discovery van uw virtuele infrastructuur uit.

Schaalbaarheid - Is er sprake van datagroei? Rubrik past uw back-upinfrastructuur eenvoudig aan, aan uw behoeften! Opschalen kan tot duizenden nodes.

Gemak - Beheer en onderhoud is dankzij deze geconvergeerde oplossing een stuk eenvoudiger. Zo is dataprotectie SLA gebaseerd en is het opstellen van schedule policies niet meer nodig. Rubrik bepaalt wanneer de back-up wordt gemaakt.

TCO reductie – 30-50% TCO verlaging ten opzichte van traditionele back-uplossingen.

ICT-Partners is geregistreerd partner van Rubrik

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.