Virtualisatiescan

Het virtualiseren van servers heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare oplossing voor zowel test- als productieomgevingen. Het virtualiseren van servers levert voor iedere organisatie besparingen op directe en indirecte kosten en voordelen voor het beheer op.
Ontdek uw besparingen door virtualisatie

De virtualisatiescan inventariseert uw serveromgeving en applicatiegebruik en onderzoekt de efficiëntie van uw hardwareplatform, inclusief sizing van resources. Vervolgens wordt, rekening houdend met uw beschikbaarheidseisen, inzichtelijk gemaakt welke besparingen u kunt behalen door de invoering van servervirtualisatie en welke beheersvoordelen dit voor uw organisatie oplevert.

De scan

Opzet scan:

  • Intake: Nader definiëren van doelstellingen.
  • Inventarisatie: Meting backofficeomgeving, systeemperformance en beschikbaarheid.
  • Advies: Becijferen van mogelijke besparingen op uw directe en indirecte kosten.
  • Presentatie: Onze consultants lichten de resultaten uit de metingen toe.

Resultaat:

Het resultaat van deze scan is een rapportage waarmee u inzicht krijgt in de staat van uw virtuele infrastructuur. Tevens ontvangt u een advies ten opzichte van eventuele besparingen en upgrademogelijkheden.

  

Meer informatie over de virtualisatiescan?

Meer weten over deze scan? Download hier uw brochure.  

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.