Business ICT-alignment & innovatie roadmap

Snelle technologische- en marktontwikkelingen zorgen voor een grote druk op ICT-organisaties. De business heeft vaak hoge verwachtingen: enerzijds wensen zij snelle implementatie van nieuwe technologieën die bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen, anderzijds eisen zij maximale flexibiliteit en beschikbaarheid van ICT.

Vooruitkijken

Om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen is het voor u essentieel om vooruit te kijken. Welke ICT-toepassingen zijn aan vervanging toe? Welke componenten presteren onder de maat en dienen te worden geoptimaliseerd? Welke nieuwe technologieën bieden meerwaarde voor mijn business? Door inzicht te krijgen in deze en andere vragen bent u in staat om implementatie- en optimalisatieprojecten in de tijd uit te zetten in een ICT- (innovatie)-roadmap, die de brug slaat tussen ICT en uw business.

Een business ICT-alignment & innovatie roadmap opstellen?

Onze ervaren architecten ondersteunen u graag bij het opstellen van een roadmap. Deze roadmap bestrijkt een horizon van 2 tot 3 jaar en is ingedeeld in een aantal fases met een doorlooptijd van 6 maanden tot 1 jaar elk. Per fase stellen we in samenspraak een thema vast, zodat uw organisatie tot een logische ordening komt van de gewenste ontwikkelingen.

   

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.