(Cloud)sourcing strategie

De afhankelijkheid van ICT wordt steeds groter en het bijhouden van alle ontwikkelingen steeds moeilijker. ”Uitbesteden van ICT” staat dan ook regelmatig op de agenda van het management. Maar hoe verhoudt uitbesteden zich dan tot cloudmogelijkheden? Wat is nu een goede manier om een ICT sourcing strategie te ontwikkelen? Eén die past bij uw organisatie.

Het (Cloud)sourcing strategie model

Om de best passende sourcingsvormen voor uw organisatie te bepalen, heeft onze principal architect, Frans Loth, vanuit praktijkervaring het (Cloud)sourcing strategie model ontwikkeld. Dit model geeft u inzicht in de verschillende uitbestedingsmogelijkheden (waaronder de cloud) en de relevantie van de mogelijkheden voor uw organisatie (denk aan omvang, volwassenheid van uw ICT-organisatie, specialistische bedrijfssystemen, vertrouwelijkheidsniveaus en cultuur).

Een (cloud)sourcing strategie voor uw organisatie

Bent u op zoek naar een (cloud)sourcing strategie voor uw organisatie? Vraag dan nu de workshop ‘(Cloud)sourcing strategie’ aan. In slechts drie dagdelen werken onze architecten in nauwe samenwerking met de stakeholders binnen uw organisatie een passende en logische sourcing strategie uit.

Voor meer info zie de factsheet 'Workshop sourcing strategie'.

   

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.