Innovatie en inspiratie

Dat innovatie tegenwoordig één van de belangrijkste keuzes is om te overleven, blijkt wel uit de recente faillissementen van grote, bekende traditionele merken waaronder V&D en het succes van startups als Über en Airbnb. Het moet anders! Ook in 2020 zijn we geconfronteerd met COVID-19 waarin we hebben ervaren dat thuiswerken, op afstand met videobellen via verschillende applicaties werkt en dat we zeker ook nu al na moeten denken over het toepassen van innovaties nadat de intelligente lockdown overgaat naar 'het nieuwe normaal'. Innovaties, grotendeels gedreven uit ICT, kunnen nu, meer dan daarvoor, omarmd worden. Echter binnen de meeste organisaties is dit echter niet zo gemakkelijk gezegd als gedaan.

Innovatiesessie

Bent u benieuwd naar trends & ontwikkelingen voor de nabije toekomst (2024) binnen de ICT en welke oplossingen wel/niet succesvol worden ingezet binnen uw branche? Vraag dan een innovatiesessie aan. Middels onze op-maat-gemaakte innovatiesessies 'het nieuwe normaal' brengen wij u in 2 1/2 uur op locatie of via TEAMS op de hoogte van 'het nieuwe normaal' binnen de ICT (versus uw branche) en laten wij u kennis maken met nieuwe oplossingen rondom 'werkplek 2024', in 'het nieuwe normaal' waarbij we ook nog eens laten zien dat er oplossingen zijn die 30 tot 40% kosten- en beheerbesparing kunnen realiseren.

Zie voor meer algemene info de factsheet 'Inspiratiesessie'. (Gezien COVID-19 en de daarmee gepaard gaande nieuwe ontwikkelingen wordt de 'inspiratiesessie' tot en met 31-8-2020 gratis aangeboden. Dit in tegenstelling tot de factsheet).

ICT-Partners denkt met u mee en gaat graag met u in gesprek. Ook wij hebben te maken met het nieuwe normaal en verandering in processen, gebruik van technieken en managementuitdagingen. In een inspiratiesessie “Het Nieuwe Normaal” nemen Enterprise architect Frans Loth en Infrastructuur Architect George de Vries u  mee in onze visie m.b.t. het nieuwe normaal. Aan de hand van een aantal stellingen nemen zij u mee naar de Roadmap van “het nieuwe normaal”

   

Veelgehoorde innovatie-blockers

  • Te weinig kennis en overzicht van de markt (het aantal ICT-oplossingen en aanbieders is de laatste jaren verveelvoudigd).

  • Huidige ICT-infrastructuur is te complex (legacysystemen, workaround etc.), waardoor gevolgen en consequenties van een vernieuwingsslag lastig te overzien zijn.

  • Moeite om ICT-projecten goed te prioriteren en beheersen, waardoor achter de feiten aangelopen wordt.

Eerste stap: vereenvoudiging

De eerste stap die gezet dient te worden, is die van vereenvoudiging van de ICT-infrastructuur. Waarbij het langzaam uitfaseren van legacysystemen en het implementeren van eenvoudige oplossingen centraal staat, zodat u een flexibele, schaalbare omgeving realiseert, die uw business snel en optimaal kan faciliteren bij veranderende eisen en wensen vanuit de markt.

Om deze stap te kunnen zetten, heeft u inzicht nodig in de oplossingen die vandaag de dag door de markt geboden worden, zodat u een afgewogen keuze kunt maken voor de voor u best passende oplossing.  
 

Uw (digitale) innovatiestrategie

Onze architecten zijn u graag van dienst bij het opstellen en implementeren van uw (digitale) innovatiestrategie of het ontwerpen van een eenvoudige ICT-infrastructuur. Doel hierbij is om zo snel mogelijk en op gecontroleerde wijze een eenvoudige, schaalbare en veilige infrastructuur neer te zetten, waardoor u in staat bent om uw business snel en optimaal te faciliteren vanwege de veranderende eisen van gebruikers, leveranciers en klanten.

   

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.