Werken bij ICT-Partners

ICT-Partners is een innovatieve en ambitieuze ICT-dienstverlener met drie vestigingen (Oost-, Noord- en West-Nederland). Onze 80 medewerkers werken iedere dag keihard om de juiste oplossing voor onze klanten te kunnen bieden. Wij zijn pas tevreden als alles klopt! Ook voor jou als medewerker. We bieden niet alleen goede salarissen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, maar geven je ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je ambities en dromen te verwezenlijken. Zowel zakelijk als privé.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij ICT-Partners betekent samen met enthousiaste collega’s werken aan uitdagende en soms complexe projecten. ICT-Partners biedt naast een prettige werksfeer interessante arbeidsvoorwaarden, zoals direct een vast contract, een bonusregeling en een goed pensioen. 

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je onderaan deze pagina.

Professionele ontwikkeling

ICT-Partners levert ICT-infrastructuurdiensten. Diensten die klanten helpen bij het realiseren van organisatiedoelstellingen met behulp van een zo optimaal mogelijke ICT. Bijna altijd gaat het dan om het leveren van de nieuwste technologieën of het oplossen van complexe problemen. Dit vraagt natuurlijk ook iets van jou als medewerker. Wij verwachten daarom dat je je professionele kennis op een hoog peil houdt. Uiteraard wordt dit voor een groot deel door ons gefaciliteerd.

"Jouw kennis en kunde is de motor van onze organisatie"

Met elke medewerker bespreken wij een ontwikkelplan. In dit plan staan concrete acties voor jouw professionele ontwikkeling. ICT-Partners ondersteunt je natuurlijk zoveel mogelijk bij het realiseren van die beschreven doelen. Dit kan zijn door het aanbieden van trainingen, het verstrekken van boeken of ander studiemateriaal, het boeken van examens of het faciliteren van reizen naar conferenties als VMworld, Tech-ed etc. Juist omdat ICT-Partners de kennis en kunde van haar medewerkers zo belangrijk vindt, worden dit soort initiatieven enthousiast ondersteund.

Kennisdeling
Jouw visie over ICT(-oplossingen) is voor ons erg belangrijk. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar de #YFTD (Your Future Technology Day). De #YFTD is een avond die geheel in het teken staat van kennisdeling rondom de werkplek en het datacenter en dé plek om jouw visie over productontwikkeling te delen met ICT-Partners. Jouw input wordt vervolgens besproken in de #FTD (Future Technology Day), een dag waarin een select groepje ICT-P'ers strategische besluiten neemt rondom productontwikkeling. Jouw visie bepaalt dus onze koers!
 
Local for local

ICT-Partners is actief in heel Nederland, maar hanteert vanuit de drie vestigingen (Oost, Noord en West) graag het 'local for local’ principe. Oftewel: we zetten onze medewerkers graag in op opdrachten in de buurt van hun woonplaats, zodat reistijden beperkt blijven en er ruimte is voor een goede balans tussen werk en privé.

Activiteiten
Hoewel we de hele dag bezig zijn met ICT, draait niet alles om techniek. Daarom organiseren wij naast activiteiten rondom kennisdeling en 
–ontwikkeling meerdere keren per jaar borrels en uitjes (met en zonder het gezin) om gezellig bij te kletsen met collega’s.
Cultuur
Bij ICT-Partners draait alles om echte aandacht. Voor de collega, voor de opdrachtgever, voor de leverancier en voor de omgeving. Het goede doen en dat goed doen. Oftewel: balans. Ook tussen werk en privé.
 
We horen wel eens dat opdrachtgevers het bijzonder vinden dat iedereen gezamenlijk luncht. En dat de directie van alle ICT-P’ers weet wie wie is en wie daarbij hoort. Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld. Maar dat
vinden we ook van doen wat je belooft. En van altijd doen wat je kunt om de opdrachtgever te helpen.
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een enthousiaste, gedreven en ervaren ICT'er? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Bekijk daarom snel onze actuele vacatures.

Verkorte arbeidsvoorwaarden
 • Een vast dienstverband is bij ons het uitgangspunt.
 • Vakantietoeslag van 8%.
 • Bonusregeling (vergelijkbaar met een 13e maand).
 • Bij een dienstverband van 40 UPW, heb je wettelijk recht op 20 vrije dagen. Wij bieden je 24 vakantiedagen plus 2 dagen ten behoeve van kort verzuim.
 • Overwerk wordt standaard uitbetaald, maar je hebt de mogelijkheid om maximaal 80 uur per jaar te sparen als Tijd voor Tijd.
 • Goede studiemogelijkheden. Samen met je manager stel je jouw Persoonlijk Opleidings Plan vast. Mits relevant, kunnen studiekosten vanuit het vorige dienstverband worden overgenomen.
 • Voor het woon-werkverkeer bieden wij je een ruim budget voor een goede en veilige leaseauto. Bij de keuze geldt geen merkenpolicy. We vragen standaard geen bijdrage voor het privégebruik.
 • Een laptop en smartphone behoren net als een leaseauto tot de basisuitrusting. Hiervoor hanteren we het welbekende BYOD concept. Op basis van het beschikbare budget (met een eigen bijdrage bij overschrijding), bepaal je zelf welke laptop en/of smartphone jouw voorkeur heeft.
 • De kosten van het mobiele abonnement nemen wij voor onze rekening. De gebruikskosten worden volledig vergoed, tenzij er sprake is van excessief privégebruik.
 • We denken actief mee in de mogelijkheden van thuiswerken.
 • We bieden de mogelijk van parttime werken. Bijvoorbeeld 4x9 uur of zelfs 32 UPW.
 • We hebben voor al onze medewerkers een collectieve ongevallen- en overlijdensrisicoverzekering afgesloten. De premie wordt volledig door ons betaald.
 • Met betrekking tot de arbeidsongeschiktheid bieden wij je een goede collectieve regeling aan. Bekend als de WGA- en WIA-Excedent verzekeringen.
 • Voor de meesten is het nog ver weg, maar wij dragen 50% bij in de opbouw van het ouderdomspensioen. Het standaard nabestaandenpensioen wordt volledig door ons betaald.
 
De ervaring van Matthijs

"ICT-Partners is een leuke werkgever en doet niet moeilijk. Zo mocht ik mijn eigen device kiezen, waardoor ik een hele gave Macbook heb kunnen kopen."

Meer informatie over ICT-Partners als werkgever?

Neem dan gerust contact met ons op.