Eenvoud & ICT: van droom naar werkelijkheid!

U herkent het vast wel: In uw huidige, (complexe) ICT-omgevingen zijn een aantal componenten drastisch aan vervanging toe. Hierdoor wordt u gedwongen om u te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn ten aanzien van deze vervanging. Al snel komt u tot de conclusie dat er legio opties zijn (traditioneel vervangen van product a door a.x of innovatieve alles-in-één software defined, (hyper) converged oplossingen of migreren naar de cloud etc.). U ziet door de bomen het bos niet meer, laat staan dat u in kunt schatten welke gevolgen en consequenties de aanschaf en implementatie van een dergelijke oplossing heeft op uw bestaande ICT-infrastructuur.
 
De afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen in de ICT in een stroomversnelling gegaan. Bovenop bestaande ICT-componenten zijn nieuwe technieken ontwikkeld (zoals software-defined oplossingen, flash oplossingen) waardoor de mogelijkheden sterk zijn gestegen. Tegelijkertijd is naast de hoeveelheid ICT-oplossingen ook het aantal aanbieders gestegen, waardoor het hele speelveld diffuus en onoverzichtelijk is geworden.
ICT is dus complex geworden. Niet alleen in uw eigen organisatie, maar ook aan de kant van aanbieders en leveranciers. Tijd om alles plat te slaan en de eenvoud terug te brengen in ICT!
 
In deze whitepaper:
De oorsprong van complexiteit in ICT
De ICT-branche versus de autobranche
Hoe brengen we de eenvoud terug in ICT

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.