Whitepapers

Blueprint voor een effectieve Cloud-transitie

Hoe pakken we een transitietraject eigenlijk aan, waar beginnen we en hoe krijgen we de organisatie mee? Wat zijn valkuilen en waar moeten we nog meer rekening mee houden?

Tips & trucs voor een succesvolle gebruikersadoptie van Skype for Business

Een succesvolle implementatie van Skype for Business in uw organisatie hangt nauw samen met de gebruikersadoptie. Het is dan ook van belang om al in een vroeg stadium van uw implementatieproject rekening te houden met onder andere eisen en wensen van uw eindgebuiker en het sentiment rondom Skype for Business.

The new IT reality: 'pompen of verzuipen'

We kunnen er niet langer omheen: de wereld is in sterke mate aan het veranderen. We zien een verregaande samensmelting van fysieke en virtuele werelden opkomen, onder meer door de grote groei van devices die data verzamelen, uitwisselen en analyseren (Internet of Things). Data wordt steeds waardevoller en het beheer en de analyse ervan vormt voor veel bedrijven de sleutel tot zakelijk succes. Hierdoor zal het Internet of Things in 2016 in combinatie met big data, de cloud en virtual/augmented reality een informatierevolutie ontketenen, oftewel: The new IT reality.

Eenvoud & ICT: van droom naar werkelijkheid!

U herkent het vast wel: In uw huidige, (complexe) ICT-omgevingen zijn een aantal componenten drastisch aan vervanging toe. Hierdoor wordt u gedwongen om u te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn ten aanzien van deze vervanging. Al snel komt u tot de conclusie dat er legio opties zijn (traditioneel vervangen van product a door a.x of innovatieve alles-in-één software defined, (hyper) converged oplossingen of migreren naar de cloud etc.).

Blueprint voor een dynamisch datacenter

Hoe toekomstbestendig is uw datacenterstrategie? Vergelijk middels deze whitepaper uw situatie en strategie met dat van vergelijkbare organisaties.

Business continuity in de cloud

Dat de cloud vele voordelen heeft, weten we inmiddels wel. Het nadeel is alleen dat u niet altijd weet wat er achter 'de wolken' gebeurt. In deze whitepaper laten we u zien hoe clouddiensten in relatie staan tot de continuïteit van uw bedrijfsvoering en welke relaties benodigd zijn om een clouddienst in te zetten.

Sourcing strategie voor de cloud

Cloudtoepassingen zijn niet meer weg te denken uit ons ICT-landschap. Maar realiseert u zich dat de inzet van clouddiensten een impliciete keuze is met betrekking tot uw sourcing strategie? En is die keuze dan wel passend voor uw organisatie?

Skype for Business: effectief communiceren voor de overheid!

Twitter, Facebook, Skype en WhatsApp hebben in veel overheidsorganisaties geleid tot een inefficiënte manier van communiceren. Ambtenaren sneeuwen langzaam onder door een overvloed aan berichten en vragen via losse, niet-gekoppelde communicatiemiddelen. 

Architectuur van een geslaagde sourcing strategie

De afhankelijkheid van ICT wordt in het bedrijfsleven steeds groter en het bijhouden van alle ontwikkelingen steeds moeilijker. ”Uitbesteden van ICT” staat dan ook regelmatig op de agenda van het management. Wat is nu een goede manier om een ICT sourcing strategie te ontwikkelen?

Tips voor een optimale implementatie van Unified Communications

Steeds meer organisaties zijn zich bewust van het feit dat snelle communicatie binnen een 24-uurs economie nodig is om voorsprong te behouden op de concurrentie. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt dus direct bij aan het succes van uw organisatie.

Pages

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.